• Нови понуди есен-зима 2019

  Дали сте слушнале за одличните нови понуди што Ве чекаат?

  Погледнете

 • Распродажба на зимската колекција

  Разгледајте

 • Нови понуди есен-зима 2019

  Дали сте слушнале за одличните нови понуди што Ве чекаат?

  Погледнете

 • Распродажба на зимската колекција

  Разгледајте

Најнови

види ги сите

 1. Фустан - код 772 - борда Ново -44%
  Фустан - код 772 - борда
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 2. Фустан - код 745 - зелена Ново -28%
  Фустан - код 745 - зелена
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.014,71
 3. Фустан - код 745 - окер Ново -28%
  Фустан - код 745 - окер
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.014,71
 4. Фустан - код 772 Ново -44%
  Фустан - код 772
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 5. Фустан - код 772 - окер Ново -44%
  Фустан - код 772 - окер
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 6. Фустан - код 772 - кафеава Ново -44%
  Фустан - код 772 - кафеава
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 7. Фустан - код 772 - црна Ново -44%
  Фустан - код 772 - црна
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 8. Фустан - код 772 - небесно сина Ново -44%
  Фустан - код 772 - небесно сина
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 9. Комбинезон - код 769 Ново -44%
  Комбинезон - код 769
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 10. Комбинезон - код 769 - црна Ново -44%
  Комбинезон - код 769 - црна
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 11. Комбинезон - код 769 - путер зелена Ново -44%
  Комбинезон - код 769 - путер зелена
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 12. Спортски комплет - код 764 - 6 - шарена Ново -62%
  Спортски комплет - код 764 - 6 - шарена
  Special Price ден 434,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 13. Спортски комплет - код 764 - 5 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - 5 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 14. Фустан - код 688 - сиво Ново -62%
  Фустан - код 688 - сиво
  Special Price ден 435,00 Регуларна цена ден 1.160,00
 15. Спортски комплет - код 764 - 4 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - 4 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 16. Спортски комплет - код 764 - 3 - шарена Ново -62%
  Спортски комплет - код 764 - 3 - шарена
  Special Price ден 434,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 17. Спортски комплет - код 764 - 2 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - 2 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 18. Спортски комплет - код 764 - 1 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - 1 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 19. Спортски комплет - код 764 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 20. Комплет - код 5044 - окер Ново -36%
  Комплет - код 5044 - окер
  Special Price ден 1.014,71 Регуларна цена ден 1.594,71
 21. Фустан - код 703 - шарена Ново -58%
  Фустан - код 703 - шарена
  Special Price ден 812,00 Регуларна цена ден 1.972,00
 22. Дамска блуза в цвят корал - код 6561 Ново -44%
  Дамска блуза в цвят корал - код 6561
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 23. Дамска блуза в цвят мента - код 6561 Ново -44%
  Дамска блуза в цвят мента - код 6561
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 24. Дамска блуза в лилаво - код 6561 Ново -44%
  Дамска блуза в лилаво - код 6561
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 25. Дамска блуза в черно - код 6561 Ново -44%
  Дамска блуза в черно - код 6561
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 26. Дамска блуза в бяло - код 6561 Ново -44%
  Дамска блуза в бяло - код 6561
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 27. Блуза - код 1059 - светло сина Ново -50%
  Блуза - код 1059 - светло сина
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 28. Блуза - код 1059 - црвена Ново -50%
  Блуза - код 1059 - црвена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 29. Блуза - код 1059 - црна Ново -50%
  Блуза - код 1059 - црна
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 30. Блуза - код 1059 - виолетова Ново -50%
  Блуза - код 1059 - виолетова
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71

30 Продукт/и

 

 

 

 

 

Најпродавани
 1. Фустан - код 772 - борда Ново -44%
  Фустан - код 772 - борда
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 2. Фустан - код 745 - зелена Ново -28%
  Фустан - код 745 - зелена
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.014,71
 3. Фустан - код 745 - окер Ново -28%
  Фустан - код 745 - окер
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.014,71
 4. Фустан - код 772 Ново -44%
  Фустан - код 772
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 5. Фустан - код 772 - окер Ново -44%
  Фустан - код 772 - окер
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 6. Фустан - код 772 - кафеава Ново -44%
  Фустан - код 772 - кафеава
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 7. Фустан - код 772 - црна Ново -44%
  Фустан - код 772 - црна
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 8. Фустан - код 772 - небесно сина Ново -44%
  Фустан - код 772 - небесно сина
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 9. Комбинезон - код 769 Ново -44%
  Комбинезон - код 769
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 10. Комбинезон - код 769 - црна Ново -44%
  Комбинезон - код 769 - црна
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 11. Комбинезон - код 769 - путер зелена Ново -44%
  Комбинезон - код 769 - путер зелена
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 12. Спортски комплет - код 764 - 6 - шарена Ново -62%
  Спортски комплет - код 764 - 6 - шарена
  Special Price ден 434,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 13. Спортски комплет - код 764 - 5 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - 5 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 14. Фустан - код 688 - сиво Ново -62%
  Фустан - код 688 - сиво
  Special Price ден 435,00 Регуларна цена ден 1.160,00
 15. Спортски комплет - код 764 - 4 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - 4 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 16. Спортски комплет - код 764 - 3 - шарена Ново -62%
  Спортски комплет - код 764 - 3 - шарена
  Special Price ден 434,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 17. Спортски комплет - код 764 - 2 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - 2 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 18. Спортски комплет - код 764 - 1 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - 1 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 19. Спортски комплет - код 764 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 20. Комплет - код 5044 - окер Ново -36%
  Комплет - код 5044 - окер
  Special Price ден 1.014,71 Регуларна цена ден 1.594,71
 21. Фустан - код 703 - шарена Ново -58%
  Фустан - код 703 - шарена
  Special Price ден 812,00 Регуларна цена ден 1.972,00
 22. Дамска блуза в цвят корал - код 6561 Ново -44%
  Дамска блуза в цвят корал - код 6561
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 23. Дамска блуза в цвят мента - код 6561 Ново -44%
  Дамска блуза в цвят мента - код 6561
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 24. Дамска блуза в лилаво - код 6561 Ново -44%
  Дамска блуза в лилаво - код 6561
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 25. Дамска блуза в черно - код 6561 Ново -44%
  Дамска блуза в черно - код 6561
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 26. Дамска блуза в бяло - код 6561 Ново -44%
  Дамска блуза в бяло - код 6561
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 27. Блуза - код 1059 - светло сина Ново -50%
  Блуза - код 1059 - светло сина
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 28. Блуза - код 1059 - црвена Ново -50%
  Блуза - код 1059 - црвена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 29. Блуза - код 1059 - црна Ново -50%
  Блуза - код 1059 - црна
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 30. Блуза - код 1059 - виолетова Ново -50%
  Блуза - код 1059 - виолетова
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71

 

 

 

Специјални понуди на фустани

види ги сите

 1. Фустан - код 772 - борда Ново -44%
  Фустан - код 772 - борда
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 2. Фустан - код 745 - зелена Ново -28%
  Фустан - код 745 - зелена
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.014,71
 3. Фустан - код 745 - окер Ново -28%
  Фустан - код 745 - окер
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.014,71
 4. Фустан - код 772 Ново -44%
  Фустан - код 772
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 5. Фустан - код 772 - окер Ново -44%
  Фустан - код 772 - окер
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 6. Фустан - код 772 - кафеава Ново -44%
  Фустан - код 772 - кафеава
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 7. Фустан - код 772 - црна Ново -44%
  Фустан - код 772 - црна
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 8. Фустан - код 772 - небесно сина Ново -44%
  Фустан - код 772 - небесно сина
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 9. Фустан - код 688 - сиво Ново -62%
  Фустан - код 688 - сиво
  Special Price ден 435,00 Регуларна цена ден 1.160,00
 10. Фустан - код 703 - шарена Ново -58%
  Фустан - код 703 - шарена
  Special Price ден 812,00 Регуларна цена ден 1.972,00
 11. Фустан - код 4475 - кафеава Ново -41%
  Фустан - код 4475 - кафеава
  Special Price ден 811,71 Регуларна цена ден 1.391,71
 12. Фустан - код 4475 - црна Ново -41%
  Фустан - код 4475 - црна
  Special Price ден 811,71 Регуларна цена ден 1.391,71
 13. Фустан - код 4475 - жолта Ново -41%
  Фустан - код 4475 - жолта
  Special Price ден 811,71 Регуларна цена ден 1.391,71
 14. Фустан - код 4475 - ментол Ново -41%
  Фустан - код 4475 - ментол
  Special Price ден 811,71 Регуларна цена ден 1.391,71
 15. Фустан - код 4475 - темно сина Ново -41%
  Фустан - код 4475 - темно сина
  Special Price ден 811,71 Регуларна цена ден 1.391,71
 16. Фустан - код 4475 - путер зелена Ново -41%
  Фустан - код 4475 - путер зелена
  Special Price ден 811,71 Регуларна цена ден 1.391,71
 17. Фустан - код 3336 - темно сина Ново -36%
  Фустан - код 3336 - темно сина
  Special Price ден 1.014,71 Регуларна цена ден 1.594,71
 18. Фустан - код 3336 - жолта Ново -36%
  Фустан - код 3336 - жолта
  Special Price ден 1.014,71 Регуларна цена ден 1.594,71
 19. Фустан - код 3336 - тиркизна Ново -36%
  Фустан - код 3336 - тиркизна
  Special Price ден 1.014,71 Регуларна цена ден 1.594,71
 20. Фустан - код 3336 - бело Ново -36%
  Фустан - код 3336 - бело
  Special Price ден 1.014,71 Регуларна цена ден 1.594,71
 21. Фустан - код 3336 - црвена Ново -36%
  Фустан - код 3336 - црвена
  Special Price ден 1.014,71 Регуларна цена ден 1.594,71
 22. Фустан - код 3336 - путер зелена Ново -36%
  Фустан - код 3336 - путер зелена
  Special Price ден 1.014,71 Регуларна цена ден 1.594,71
 23. Фустан - код 3336 - црна Ново -36%
  Фустан - код 3336 - црна
  Special Price ден 1.014,71 Регуларна цена ден 1.594,71
 24. Фустан - код 246 - розова Ново -44%
  Фустан - код 246 - розова
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 25. Фустан - код 739 - виолетова Ново -40%
  Фустан - код 739 - виолетова
  Special Price ден 869,71 Регуларна цена ден 1.449,71
 26. Фустан - код 2268 - виолетова Ново -40%
  Фустан - код 2268 - виолетова
  Special Price ден 869,71 Регуларна цена ден 1.449,71
 27. Фустан - код 757 - темно сина Ново -44%
  Фустан - код 757 - темно сина
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 28. Фустан - код 757 - црна Ново -44%
  Фустан - код 757 - црна
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 29. Фустан - код 757 - кафеава Ново -44%
  Фустан - код 757 - кафеава
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 30. Фустан - код 757 - небесно сина Ново -44%
  Фустан - код 757 - небесно сина
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71

Последните парчиња

види ги сите

 1. Спортски комплет - код 764 - 6 - шарена Ново -62%
  Спортски комплет - код 764 - 6 - шарена
  Special Price ден 434,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 2. Спортски комплет - код 764 - 5 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - 5 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 3. Фустан - код 688 - сиво Ново -62%
  Фустан - код 688 - сиво
  Special Price ден 435,00 Регуларна цена ден 1.160,00
 4. Спортски комплет - код 764 - 4 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - 4 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 5. Спортски комплет - код 764 - 3 - шарена Ново -62%
  Спортски комплет - код 764 - 3 - шарена
  Special Price ден 434,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 6. Спортски комплет - код 764 - 2 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - 2 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 7. Спортски комплет - код 764 - 1 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - 1 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 8. Спортски комплет - код 764 - шарена Ново -50%
  Спортски комплет - код 764 - шарена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 9. Фустан - код 703 - шарена Ново -58%
  Фустан - код 703 - шарена
  Special Price ден 812,00 Регуларна цена ден 1.972,00
 10. Маица - код 206 - сина Ново -57%
  Маица - код 206 - сина
  Special Price ден 434,71 Регуларна цена ден 1.014,71
 11. Маица - код 206 - црвена Ново -57%
  Маица - код 206 - црвена
  Special Price ден 434,71 Регуларна цена ден 1.014,71
 12. Топ - код 4598 - црвена Ново -57%
  Топ - код 4598 - црвена
  Special Price ден 434,71 Регуларна цена ден 1.014,71
 13. Фустан - код 246 - розова Ново -44%
  Фустан - код 246 - розова
  Special Price ден 724,71 Регуларна цена ден 1.304,71
 14. Туника - код 1310 - бело Ново -57%
  Туника - код 1310 - бело
  Special Price ден 434,71 Регуларна цена ден 1.014,71
 15. Фустан - код 2268 - виолетова Ново -40%
  Фустан - код 2268 - виолетова
  Special Price ден 869,71 Регуларна цена ден 1.449,71
 16. Сако - код 680 - сиво Ново -60%
  Сако - код 680 - сиво
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.449,71
 17. Панталони - код 4456 - 5 - темно сина Ново -75%
  Панталони - код 4456 - 5 - темно сина
  Најниско ден 289,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 18. Панталони - код 4456 - 3 - црна Ново -75%
  Панталони - код 4456 - 3 - црна
  Најниско ден 289,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 19. Панталони - код 4456 - 1 - пудра Ново -75%
  Панталони - код 4456 - 1 - пудра
  Најниско ден 289,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 20. Код 680 Ново -60%
  Код 680
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.449,71
 21. Сако - код 680 - сиво Ново -60%
  Сако - код 680 - сиво
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.449,71
 22. Топ - код 158 - зелена Ново -66%
  Топ - код 158 - зелена
  Special Price ден 289,71 Регуларна цена ден 869,71
 23. Парео - код 4259 - црна Ново -66%
  Парео - код 4259 - црна
  Special Price ден 289,71 Регуларна цена ден 869,71
 24. Топ - код 158 - ментол Ново -66%
  Топ - код 158 - ментол
  Special Price ден 289,71 Регуларна цена ден 869,71
 25. Топ - код 158 - кафеава Ново -66%
  Топ - код 158 - кафеава
  Special Price ден 289,71 Регуларна цена ден 869,71
 26. Комбинезон - код 7730 - црвена Ново -33%
  Комбинезон - код 7730 - црвена
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 869,71
 27. Комбинезон - код 7730 - црна Ново -33%
  Комбинезон - код 7730 - црна
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 869,71
 28. Комбинезон - код 6630 - црна Ново -50%
  Комбинезон - код 6630 - црна
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71
 29. Блуза - код 9691 - сиво Ново -62%
  Блуза - код 9691 - сиво
  Special Price ден 347,71 Регуларна цена ден 927,71
 30. Комбинезон - код 5530 - бело Ново -50%
  Комбинезон - код 5530 - бело
  Special Price ден 579,71 Регуларна цена ден 1.159,71

За нас

За вас, наши драги клиенти, тим на професионалци ги следи и ги претставува најновите трендови во женската облека. Квалитетни ткаенини, совршени парчиња и ексклузивни дизајни за побарувачката модерна жена која сака да ја истакне нејзината личност.

Види повеќе