За нас

Добредојдовте во онлајн-продавницата creative-mk.com, во сопственост на Creative-dres Ltd.

Нашата цел е да понудиме широк спектар на производи кој постојано се надополнува. Во понудата на creative-mk.com се вклучени најновите модни колекции на реномирани европски брендови. За вас, нашите драги клиенти, тим на професионалци ги следи и презентира најновите трендови во женската и машка облека, како и на долна облека и модни додатоци. Квалитетни ткаенини, совршени намалувања и ексклузивни модели за секоја модерна и современа жена која сака да ја истакне нејзината личност.