Добиј дополнителен попуст -30% со promo код PROMO30

Враќање и замена

Ако сакате да вратите или замените предмети, пополнете го електронскиот образец за враќање:

За гостите

За регистрирани корисници

Ако купениот производ не ги задоволи вашите очекувања, секогаш можете да го вратите или да го замените.

Враќањето на стоката се врши од курирска компанија Brza Pratka. Период на враќање: 14 дена од датумот на испорака.

Постапката за враќање е следната - ја испраќате пратката до нас, која ќе ја платиме во рок од 7 работни дена и ќе ги добиете парите на адресата што сте ја навеле за пари.

Ако објектот има фабрички дефект, тоа е БЕСПЛАТНО ако го најдеме во присуство на канцеларија на курир.

Ако стоката не одговара на големината или не ве задоволи, трошоците за превоз ги плаќа клиентот - почетната цена за испорака и надомест за враќање.

Производите на секторот на долна облека не подлежат на враќање и замена.

Вратени стоки мора да имат етикета, мора да биде во добра комерцијална форма, да не се носи, прана, пегла, искинато, чисто, без мирис (како креми, парфеми или чад од цигари)

За враќање, користете ја формата за контакт. Враќањата направени од друга курирска компанија или на начин различен од горенаведените инструкции нема да се разгледуваат.

Барањата се доставуваат до 7 работни дена.